MB Hockeyschool zomertrainingen

De MB zomertrainingen bestaan uit 5 trainingen in juni/juli om de periode tussen het einde van de competitie en de zomervakantie te overbruggen. De trainingen worden gegeven volgens hetzelfde concept als de MB hockeyschooltrainingen, waarbij er veel spelvormen in de trainingen verwerkt worden. Het doel is (gemotiveerde) kinderen, juist in deze hockeyloze maanden, te helpen het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen we door:

• veel individuele aandacht (groepjes van maximaal 8 kinderen)
  • op iedere 6 kinderen gemiddeld 1 trainer te hebben
  • inhoudelijk goed trainingsprogramma gericht op de nieuwste hockey (basis) technieken

Van essentieel belang is dat de kinderen zelf graag willen leren en veel plezier uit het hockey halen. Deze motivatie, samen met de aanwezigheid van toptrainers, gaat ervoor zorgen dat de kinderen zichzelf in 10 weken hockeytechnisch sterk verbeteren.

Trainers

De trainingen worden gegeven door één of meerdere van onderstaande trainers:

• Marcel Balkestein (Olympisch zilveren medaille winnaar en ex-speler Oranje-Zwart H1)
  • Marlena Rybacha (Pools international en speelster van Oranje-Rood D1)
  • Simon van de Loo (ex-speler Oranje-Zwart H1 en hoofd opleidingen Hockey Academy Limburg)

Daarnaast zal één van de volgende internationals een gasttraining komen verzorgen:

• Bob de Voogd (Europees kampioen en speler OR H1)
  • Valerie Magis (International en speelster OR D1)
  • Laura Nunnink (Europees kampioen en speelster OR D1)

Kosten bedragen € 195,- voor 5 trainingen van 1,5 uur.

Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor de MB Zomerhockeyschool krijgt een exclusief TK-tenue kado (shirt, broek, sokken). Heb je al een tenue van de MB Hockeyschool? Dan kan je kiezen voor een hoodie of sticktas!

Data:

De data volgen z.s.m.