MB Hockeyschool zomertrainingen

De MB zomertrainingen bestaan uit 5 trainingen in de periode juni/juli om de periode tussen het einde van de competitie (11 juni) en het begin van de zomervakantie (24 juli) te overbruggen. De trainingen worden gegeven volgens hetzelfde concept als de MB Hockeyschool trainingen, waarbij er veel spelvormen in de training verwerkt zullen worden. Het doel is (gemotiveerde) kinderen, juist in deze hockeyloze maanden, te helpen het maximale uit zichzelf te halen door:

• Veel individuele aandacht (groepjes van maximaal 8 kinderen)
  • Op iedere 6 kinderen gemiddeld 1 trainer
  • Goede trainingsopbouw met veel spelvormen/wedstrijdelementen

Van essentieel belang is dat kinderen zelf graag willen leren en plezier hebben. De motivatie samen met de aanwezigheid van toptrainers gaat er voor zorgen dat de kinderen in vijf weken hockeytechnisch sterk verbeteren.

Trainers

De trainingen worden gegeven door één of meerdere van onderstaande trainers:

• Marcel Balkestein (ex-speler OZ heren 1 en 108-voudig (ex)international)
  • Marly Rybacha (speelster OR dames 1 en 210-voudig Pools international)
  • Simon vd Loo (voormalig speler OZ heren 1 en trainer OZ MB1)
  • Lex Haring (Trainer/coach JD1 Oranje-Rood en speler Were Di heren 1)
  • Valerie Magis (49-voudig international en speelster Oranje-Rood dames 1)

Daarnaast zullen er, indien hun trainingsschema het toelaat, enkele internationals een gasttraining verzorgen.

Kosten bedragen € 195,- voor 5 trainingen van 1,5 uur.

Iedere deelnemer die zich voor de eerste keer inschrijft voor de MB Zomerhockeyschool krijgt een exclusief TK-tenue kado (shirt, broek, sokken). Heb je al een tenue van de MB Hockeyschool? Dan kan je kiezen voor een hoodie of sticktas!

Data:

Maandag: