MB Olympisch Hockeykamp & Tophockeydag

De MB Olympische hockeykampen zijn de afgelopen jaren een begrip geworden in het zuiden. Volgens dezelfde formule als de MB Hockeyschool krijgen kinderen 1, 2 of 3 dagen lang toptraining. Veel individuele aandacht, een hoge intensiteit van training  en toptrainers zorgen ervoor dat iedere deelnemer maximaal wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau.

Wil jij zo’n fantastisch kamp meemaken? In het voorjaar komen er weer nieuwe Olympische hockeykampen, waarvan de eerste in Waalre bekend is!

MB Olympisch Hockeykamp MHV DVS
Trainingsdag HC Scoop in Sittard
Zaalhockeydagen in Veldhoven
Zaalhockeydagen in Oirschot

Het MB Olympisch kamp staat voor: kwaliteit, plezier en uitdaging.

• Training in groepen van maximaal 8 kinderen met dus veel individuele aandacht
  • Ervaren (ex) internationals, hoofdklassetrainers en gediplomeerd trainers
  • Per 6 kinderen gemiddeld 1 trainer.
  • Moderne trainingstechnieken
  • Gezonde voeding en loopscholing

De hockeykampen zijn opgezet voor m.n. de gemotiveerde kinderen. Talent is daarbij geen vereiste.

Na afloop van ons hockeykamp heb je veel plezier gehad, zijn je basistechnieken sterk verbeterd en heb je kennis gemaakt met de nieuwste technieken.

Klik op onderstaand filmpje voor het Olympisch Hockeykamp van 2014.

Heb je een vraag over het Olympisch Hockeykamp? Mail dan naar [email protected]

Download hier de reportage van het Olympisch Hockeykamp van juli 2016!